opc_loader

KRIJTBORDMUTS

De krijtbordmuts is voor veel gelegenheden te gebruiken. Je kan hem als verjaardagskroon gebruiken, maar het is ook fantastisch om hem als milestone muts te gebruiken, om alle mijlpalen van je kind vast te leggen!

19,95

krijtbordmuts

Beschrijving

De eerste stapjes, een verjaardag, de eerste woordjes, de eerste keer alleen fietsen; het zijn zomaar een aantal mijlpalen van je kind! En je denkt dat je die momenten nooit zal vergeten, maar helaas; je kan echt niet alles onthouden.. Hoe gaaf is het om de krijtbord muts te gebruiken als milestone muts en dus al deze prachtige mijlpalen van je kind vast te leggen! 
Natuurlijk vier je elk jaar de verjaardag van je kind! Een hoogtepunt in zijn/ haar leven! Gebruik de verjaardagskroon elke verjaardag weer, want hij past altijd. Dus voor jong en oud!

Je kan de muts beschrijven met een krijtstift of een schoolbordkrijtje. 

De krijtbordmuts is aan 2 kanten te dragen. De ene kant is van krijtbordstof en de andere kant van katoen, waarbij er een keuze is uit sterren of driehoekjes stof.

Gebruik bij het schoonmaken van de krijtbordmuts een doekje (kan ook voorzichtig met een schuursponsje) met weinig water en afwasmiddel. Let er wel op dat de stofkant niet nat wordt!

De krijtbordslingers zijn een perfecte combinatie met de krijtbordmuts!  

Beoordelingen ()
KRIJTBORDMUTS heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
KRIJTBORDMUTS


Levering

Gratis verzending BE vanaf 75€!
Gratis verzending NL vanaf 100€!

Best verkochte artikelen
Laatst bekeken items
19,95